Video. Comercianții din piața CUG au rămas fără marfă în câteva clipe. Polițiștii ieșeni i-au luat la întrebări

0
85

Forfotă mare, vineri, printre comercianţii ieșeni din piaţa CUG. O razie de amploare a scos la iveală grave nereguli ascunse după tarabele ticsite cu produse.

 

Au fost luaţi la întrebări cei care comercializau carne, fructe şi legume. Deşi au încercat să păcălească legea, au primit amenzi usturătoare în valoare de peste 100.000 lei. Acţiunea din piaţa CUG s-a încheiat şi cu confiscarea a sute de kilograme de carne, fructe şi legume. Imediat după controale, pieţarii nemulţumiţi au început să-şi arunce marfa stricată şi să dea vina pe autorităţi.

 

 

Cele 62 de forţe participante la acţiune au controlat 112 societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate, fiind aplicate 61 sancţiuni contravenţionale, iar valoarea totală a amenzilor aplicate este de 105.100 lei.

 

Au fost confiscate 65 kg produse din carne, 305 kg legume şi 110 kg fructe, în valoare de 3.420 lei. A fost confiscată suma de 820 lei.

 

(Sursa: iasitvlife.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFostul președinte al CJ Botoșani, Florin Țurcanu, a demisionat din fruntea filialei locale a PNL
Articolul următorSute de români au protestat în stradă, după votul senatorilor în cazul Șova. Câteva zeci de ieșeni au ieșit în Piața Palatului
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments