Nebunia nu are limite. Un ieșean a băgat în sobă un proiectil neexplodat să se încălzească mai bine

0
109

Un bărbat în vârstă de 62 ani, din comuna Comarna, a fost la un pas de moarte după ce a pus în sobă un proiectil rămas neexplodat din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, informează Radio Iași.

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” Iaşi, un apel primit prin intermediul serviciului 112 anunţa despre producerea, sâmbătă, a unei explozii în localitatea Curagău, comuna Comarna.

 

„În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Răducăneni, precum şi grupa pirotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. În sprijinul acestora, la locul evenimentului s-a deplasat şi echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Iaşi împreună cu grupa operativă a IPJ Iaşi. În urma verificărilor, s-a stabilit că proprietarul locuinţei a introdus în soba locuinţei un proiectil exploziv calibru 105 mm, rămas neexplodat din perioada celui de-al doilea război mondial. Cu ocazia cercetării la faţa locului, au fost identificate şi ridicate trei elemente din corpul proiectilului”, a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

 

Potrivit sursei citate, explozia nu a fost urmată de incendiu şi nici nu au fost persoane rănite.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTradiții și obiceiuri de FLORII. Cum va fi vremea acum, așa va fi și de Paști
Articolul următorMasacru în Kenya. O supraviețuitoare a stat ascunsă 2 zile într-o debara de teamă să nu fie ucisă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments