Happy end. Studentul din Timișoara împătimit de păcănele și care a dispărut din cămin, a fost găsit la Viena

0
169

Tânărul de 19 ani, student la Universitatea de Agronomie din Timişoara, care a dispărut pe 30 martie, după ce a lăsat colegului de cameră şi celor dragi mesaje alarmante, a fost găsit de autorităţi la Viena.

 

Prietenii lui spun că acesta era un pasionat al jocurilor de noroc şi adunase destule datorii la diverse persoane. Din fericire, Alexandru este viu şi nevătămat şi le-a transmis celor dragi că nu mai are de gând să se întoarcă în ţară.

 

Joi seara, în timpul unui control de rutină, poliţiştii din Viena l-au legitimat pe Alexandru.

 

 

Când au făcut verificările de rigoare în baza lor de date au constatat că fusese dat dispărut de către autorităţile române. Tânărul le-a spus că nu vrea să ia legătura cu familia şi nici nu are de gând să se întoarcă acasă.

 

La sfârşitul săptămânii trecute, el a trimis un SMS colegului de cameră, care suna ca un mesaj de adio, şi l-a rugat să i-l transmită şi unchiului său. În dulap a lăsat şi o scrisoare pentru rudele lui în care îşi cerea iertare pentru tot ce a făcut.

 

Părinţii au intrat în panică şi, cu larimi în ochi, s-au rugat ca acesta să nu recurgă la un gest necugetat. Potrivit poliţiştilor, cel puţin pentru o vreme, tânărul va rămâne la Viena unde va încerca să-şi găsească ceva de lucru.

 

(Sursa: stirileprotv.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments