Farmaciste SECHESTRATE DE UN NEBUN, în Suceava. Femeile au fost amenințate cu o șurubelniță

0
92

Foto: monitorulsv.ro

Un tânăr în vârstă de 37 de ani, cu grave probleme psihice, a sechestrat astăzi, în jurul prânzului, mai multe angajate ale unei farmacii de pe Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

 

Bărbatul a scos o şurubelniţă cu care le-a ameninţat pe farmaciste şi le-a cerut acestora să cheme televiziunile pentru a-şi face cunoscute nemulţumirile. La un moment dat, farmacistele au reuşit să acţioneze butonul de panică dar au sunat şi la 112, la cererea bărbatului.

 

La faţa locului a ajuns echipa de intervenţie a firmei care asigura paza şi protecţia farmaciei cât şi „mascaţii” de la Serviciul de Acţiuni Speciale al Poliţiei.

Pentru că uşa de la intrare era încuiată iar cheia fusese ruptă de către bărbat, forţele de intervenţie au fost nevoite să spargă geamul. Poliţiştii au intrat în interior şi l-au imobilizat pe individ.

 

Bărbatul de 37 de ani a fost dus la sediul Poliţiei municipiului Suceava, unde va fi audiat pentru a se afla care au fost motivele care l-au făcut să recurgă la acest gest.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit iar farmacistele au scăpat doar cu o spaimă zdravănă.  

 

(Sursa: monitorulsv.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVASLUIENII se pregătesc de REVOLUȚIE! Administrația județeană USL dă aprobări peste capul consiliilor locale pentru EXPLOATAREA GAZELOR DE ȘIST
Articolul următorDNA are peștele cel mare în plasă. DAN VOICULESCU, DENUNȚAT de omul de afaceri Nelu Iordache
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments