Și pipăită, și cu dosar penal! O femeie a trântit de pământ cu un agent de pază care i-a făcut avansuri sexuale

0
88

O tânără din municipiul Roman s-a ales cu dosar penal din cauză că s-a apărat de avansurile unui bărbat.

 

Iuliana N., în vârstă de 25 de ani, era, joi seară, în jurul orei 17.00, la cumpărături într-un supermarket de pe bulevardul Republicii. Unul dintre agenţii de pază ai magazinului, care sunt angajaţii unei firme de pază şi protecţie din Bucureşti, cu punct de lucru şi în judeţul Neamţ, a pus ochii pe tânără şi i-a făcut avansuri, ba, chiar, a îndrăznit să o pipăie. “Din declaraţia dată de Iuliana N. poliţiştilor rezultă că aceasta a reacţionat la atitudinea bărbatului – Cristian T., în vârstă de 35 de ani -, înjurându-l şi împingându-l cu ambele mâini. În acel moment, agentul de pază s-a dezechilibrat şi a căzut pe spate, lovindu-se în zona capului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

 

Incidentul s-a petrecut într-un timp foarte scurt, astfel că celălalt agent de pază din magazin a reacţionat abia după ce a auzit-o pe Iuliana N. ţipând după ajutor. Când a ajuns în zona din care se auzea strigătul, agentul de pază şi-a văzut colegul pe jos, inconştient, iar pe tânără aplecată asupra lui, udându-l cu apă pe faţă şi cerând ajutor.

 

Afirmaţiile tinerei cu privire la avansurile lui Cristian T. nu au putut fi verificate de poliţişti, din cauză că nicio cameră de supraveghere din magazin nu înregistra în perimetrul respectiv. De asemenea, nici momentul în care agentul de pază a fost împins şi a căzut cu capul de rafturile din spatele lui nu a fost surprins de camerele video. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal femeii pentru loviri şi alte violenţe şi continuă cercetările. Deşi acest lucru poate fi considerat paradoxal, legea din România este permisivă cu astfel de fapte şi, chiar dacă declaraţia dată Poliţiei de Iuliana N. se va dovedi adevărată, aceasta nu se va putea îndrepta asupra lui Cristian T. decât pe cale civilă, pentru a cere despăgubiri. În schimb, în funcţie de rezultatul cercetărilor care au fost demarate, pe numele tinerei se poate începe urmărirea penală, acesteia i se poate da doar o amendă administrativă sau i se poate dovedi în totalitate nevinovăţia.

 

(Sursa: ziarulderoman.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments