Italianul care a omorât-o pe tânăra din Flămânzi-Botoșani, ȘI-A RECUNOSCUT CRIMA. El a povestit cum A FĂCUT SEX CU CADAVRUL FEMEII (VIDEO)

0
921
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/6XJaT94_VEU?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Andrea Pizzocolo are 41 de ani și a fost arestat de către din Lodi pentru uciderea Laviniei Simona Ailoaiei, românca de 18 ani omorâtă în Italia. Individul trăiește cu o femeie și are un copil de 5 ani.

 

În timpul interogatoriului,Pizzocoloa mărturisit crima și, de asemenea, a recunoscut că a făcut sex cu cadavrul tinerei, scrie milanotoday.it. Potrivit reconstiturii, criminalul a agățat-o pe tânăra româncă prin intermediul internetului. Fata a murit în urma unor jocuri sexuale imaginate de italian. Când au perchezitionat casa bărbatului, poliţiştii au descoperit un pachet de cleme de cablu similar celor cu care victima a fost ștrangulată în Moon Motel Busto Arsizio (Varese).

 

 

 

Lavinia Simona Ailoaiei este originară din Flămânzi şi împlinise 18 ani în luna iulie. Nu avea părinţi în Italia şi nici un domiciliu oficial în peninsulă. În schimb, apărea pe un site de escorte prin care îşi arăta disponibilitatea de a merge la întâlniri în jumătate din regiunea Lombaria. Astfel l-a întâlnit şi pe ultimul client, Andrea Pizzocolo.

 

 

Rudele fetei spun că tânăra a fost vândută unor traficanți de carne vie de chiar prietenul său. acuzațiile nu sunt însă confirmate și de polițiști.

 

 

(Sursa: botosaneanul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPrimăriile din Vaslui, date în judecată de Prefectură pentru că AU INTERZIS EXPLOATAREA GAZELOR DE ȘIST
Articolul următorVIDEO. Bătaie fără menajamente între fetele din București
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments