UPDATE. Împușcat în cap, în urma unui conflic în trafic. O femeie este cea care a apăsat pe trăgaci

0
101

UPDATE

 

Femeia care a împuşcat în cap un şofer, în Piaţa Dorobanţi din Bucureşti, a fost prinsă de poliţişti şi este audiată la Secţia 1, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia are 21 de ani şi a fost găsită de poliţişti, în urma cercetărilor, acasă.

Ea ar fi tras cu un dispozitiv improvizat, au mai spus aceleaşi surse.

 
Un bărbat de 35 de ani a fost împuşcat în cap, joi după-amiază, în zona Dorobanţi din Capitală, în urma unui conflict în trafic. Soţia bărbatului împuşcat a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a reclama incidentul.

 

Potrivit oficialilor de la Poliţia Capitalei, o femeie a sunat la 112 şi a spus că soţul ei, care se afla la volan, a fost împuşcat de o femeie, în urma unui conflict în trafic.

„La ora 12.01 a fost făcut un apel la 112. O femeie a anunţat că în urma unui conflict spontan, generat de o şicanare în trafic, un bărbat a fost împuşcat în faţă. Poliţiştii de la Secţia 1 au ajuns la locul incendiului”, a declarat un reprezentanta al poliţiei.

 

Din primele cercetări a rezultat că femeia care a tras nu ar fi folosit o armă cu glonţ, informează Mediafax. Femeia a fugit de la faţa locului, astfel că în toate punctele de intrare/ieşire din Capitală au fost instituite filtre pentru prinderea acesteia.

 

Bărbatul a fost împuşcat în zona stângă a feţei, unde a suferit arsuri.

Echipajul de prim ajutor care a ajuns la faţa locului a constatat că este vorba de un bărbat de aproximativ 35 de ani, care prezenta o plagă împuşcată, a anunţat Adrian Marin de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. Bărbatul era conştient şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

 

Poliţiştii urmează să stabilească, în urma anchetei, cum a fost împuşcat bărbatul.

(Sursa: rtv.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments