A fost mușcat de propriul cal și a rămas fără ureche

0
93

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din localitatea botoșăneană Corni a ajuns, în această dimineaţă, la Unitatea de Primire (UPU) a Spitalului Judeţean, după ce a fost muşcat de calul pe care îl ţinea în gospodărie. Bărbatul a rămas fără urechea stângă.

 

Dumitru B. susţine că era în curtea casei şi când s-a apropiat de cal ca să îl înhame animalul s-a năpustit spre el şi l-a muşcat de urechea stângă.

„Era calul meu. De o vară îl am, mai muşca el da… De dimineaţă s-a întâmplat, când  l-am scos afară să îl înham, ca să mă duc la treabă cu el m-a muşcat. Îl dau, nu îl mai ţin la casă”, a povestit Dumitru B., bărbatul muşcat de cal, reporterilor de la Botoșăneanul.

Norocul său a fost că soţia se afla prin preajmă şi a intervenit să îl scape de animal. Femeia a povestit că se afla prin apropiere şi când s-a întors cu privirea spre bărbat l-a zărit căzut printre copitele calului. De frică să nu fie şi ea muşcată a pus mâna pe un par ca să îl poată trage pe bărbat de lângă animal.  Botoşăneanul a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. Cel mai probabil el va avea nevoie de reconstrucţie şi intervenţie chirurgicală.

 

 

(Sursa: botosaneanul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments