Noi modificări în traficul auto din centrul Iașului. De vineri se redeschide circulația pe B-dul Ștefan cel Mare

0
72

Bulevardul Ștefan cel Mare va fi redeschis, de vineri, pentru traficul auto. Se va putea circula pe tronsonul cuprins între Piața Unirii și strada I. C. Brătianu. Tot de vineri, însă, circulația pe strada Cuza Vodă va reveni la vechile restricții – va fi permis doar accesul mijloacelor de transport în comun.
 

Modernizarea bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt face parte dintr-un proiect cu finanțare europeană în valoare de 91 milioane de lei. Proiectul a constat în modernizarea a 16 străzi şi a trotuarelor aferente din zona centrală a oraşului.

 

Modificările în trafic vor fi introduse de vineri dimineață.  

 

„Toată reglementarea va fi susţinută şi de prezenţa agenţilor de poliţie rutieră şi o semaforizare suplimentară pe I. C. Brătianu pentru a reglementa urcarea dinspre Ştefan cel Mare spre Bulevardul Independenţei. Spunem noi că este necesară această măsură, deocamdată suntem blocaţi cu accesul spre strada Agatha Bârsescu din cauza lucrărilor de modernizare a reţelei de termoficare şi a lucrărilor de asfaltare,” a explicat Mihai Chirica, viceprimarul municipiului Iaşi. 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments