I-a crescut un nas în frunte! Deși pare un monstru, noul organ îl va ajuta să redevină un om normal

0
399

Doctorii din China au reuşit o premieră în istoria medicinii! Au reuşit să obţină ţesut uman viu printr-o metodă incredibilă!

 

Este aproape de domeniul fantasticului ceea ce i s-a întâmplat unui bărbat din China! Xiaolian, un tânăr în vârstă de 22 de ani, s-a rănit sever la nas în urma unui accident rutier. În ciuda tuturor sfaturilor medicale, bărbatul nu a urmat tratamentul prescris de medici, iar zona i s-a infectat. Medicii au fost nevoiţi să-i îndepărteze întreg cartilagiul nazal pentru că infecţia să nu se răspândească în organism.

 

Cum era de aşteptat, nasul tânărului s-a deformat şi mai tare. Dar doctorii nu l-au lăsat la greu! I-au explicat că îi pot reface un alt nas chiar din propriul ţesut şi pe care să-l crească pe frunte. Incredibil şi genial totodată! Iar pacientul a fost de acord.

 

Chiar dacă Xiaolian pare acum un mutant, având un al doilea nas crescut pe frunte, tânărul aşteaptă cu nerăbdare ziua transplantului. Nasul de pe frunte urmează să-i fie îndepărtat şi pus în locul nasului deformat. Asta da premiera medicală! Atât pacientul, cât şi medicii spera că operaţia de transplant să decurgă bine.

 

(Sursa: kanald.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments