Nebunie totală! Gala SuperKombat World Grand Prix a avut de toate: bătaie, fete frumoase, public în delir (VIDEO)

0
610
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/dNiPzo1kP1E?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Foto: botosaneanul.ro

Peste 1.000 de spectatori, transmisii în direct sau înregistrate la Eurosport, ProTV şi Sport.ro pentru oameni din 80 de ţări, knockouturi spectaculoase, doi sportivi la spital şi un câştigător din Curacao, acestea ar putea fi, pe scurt, coordonatele galei SuperKombat World Grand Prix desfăşurată în premieră la Botoşani.

 

Finală terminată la Urgenţe

Au fost şapte meciuri cu sportivi din Brazilia, SUA, Grecia, Franţa, Curacao, Italia, Bosnia-Herţegovina, Olanda şi bineînţeles România, care avut şi cei mai mulţi luptători, cinci la număr. Categoria +96 de kilograme a avut parte de un turneu separat, cu semifinale şi finală, titlul fiind câştigat de D’Angelo Marshall, care în primul meci a fost dominat şi pus la pământ în mai multe rânduri, dar a avut un final exploziv, reuşind să repete figura şi în finală, când după două reprize în care a părut victimă sigură, în cea de-a treia a început violent şi în doar câteva secunde l-a trimis cu ambulanţa la spital pe grecul Giannis Stoforidis, care sângera abundent, lucru ce anterior se întâmplase şi cu americanul Leroy Johnson.

La final învingătorul a primit distincţia din partea primarului Ovidiu Portariuc, care după ce câteva zile a fost plecat, a revenit exact la SuperKombat. El a urcat în ring alături de viceprimarul Cosmin Andrei, promotorul Eduard Irimia, reporterul Eurosport, Samuel Pagal şi de fetele de la MissTV, totul într-o ploaie de confetti şi pe fundalul muzical „We are the champions” – Queen, arată reporterii de la Botoșăneanul.

 

 

Show Pitbull… „C-aşa-i românul”

Atât în ring, dar mai ales în afara acestuia, responsabil cu spectacolul a fost Ionuţ „Pitbull” Atodiresei. Acesta l-a înfruntat la categoria 65 jg pe italianul Palmeri Calogero. Luptătorul din Fălticeni, însoţit la Sala Polivalentă de mama sa şi de soţie, prima teribil de emoţionată, a intrat în ring odată cu difuzarea melodiei „Aşa-i românul” şi a făcut gesturi largi către public, care l-a aplaudat frenetic şi a scandat „Pit-bull! Pit-bull!” în repetate rânduri.

Chiar şi în timpul meciului Ionuţ Atodiresei a găsit timp să trimită bezele publicului, lucrul remarcat inclusiv de comentatorul ProTV, pentru ca, după ce a fost anunţat câştigător, să se ducă direct la soţia sa şi să o sărute, iar apoi să se îmbrăţişeze cu mama sa.

 

 

De la Chippendales, la „Moartea din Carpaţi”, prin foc, fum şi… Florida

Doar intrarea fiecărui concurent a reprezentat în sine un spectacol. Fiecare a făcut-o pe câte o melodie arhicunoscută, flancat de tinere în costum de baie şi de „gorile”-  adevărate pachete de muşchi şi tatuaje. Tabloul era completat de flăcări, fum, lumini şi ecrane uriaşe pe care se redau reluări după fiecare repriză. Iar toate acestea au fost precedate de urcarea pe podium a tuturor fetelor de la MissTV şi a fostului membru Chippendales, Jelani Khalfani, care a interpretat una dintre piesele sale.

Nu a lipsit nici o prezentare tipică marelor gale peste ocean, responsabil fiind chiar un american, Cyrus Fees, nominalizat de curând la titlul de cel mai bun ring-announcer al anului în statul Florida. Prezent a fost şi ieșeanul Cătălin Moroşanu, alias „Moartea din Carpaţi”, care a stat în apropierea ringului şi a dat indicaţii sportivilor români.

 

 

Crema târgului la bătaie

Dincolo de toate acestea, SuperKombat World Grand Prix Botoşani a constituit şi un excelent prilej de etalare a protipendadei judeţului. Prefectul Costică Macaleţi, o mulţime de social-democraţi, de la primarul Ovidiu Portariuc şi viceprimarul Cosmin Andrei, la deputatul Mihai Baltă şi directorii de instituţii, au fost prezenţi la gală, unii alături de soţii. Aceştia nu au stat în tribună, alături de majoritatea botoşănenilor, ci la mesele amenajate chiar lângă ring, unde biletele au fost de peste opt ori mai scumpe decât în sală. Tot acolo au luat loc şi câţiva dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Botoşani, doi dintre ei, Victor Mihalachi – Victor Construct şi Mirel Vlas – Tehnic Asist, intrând chiar în ring pentru a premia câştigătorii unor meciuri. Puţini liberali de vază au fost prezenţi la SuperKombat, Viorel Iliuţă şi Relu Tîrzioru, în timp ce PDL-işti nu s-au prea văzut, cel puţin la mesele de lângă ring.

Prezent a fost şi Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand, aflat zilele aceste prin Botoşani.

 

 

Încă de vineri, cu o zi înainte de gală, Eduard Irimia, preşedintele SuperKombat, a declarat că va face tot posibilul să revină şi anul viitor la Botoşani deoarece este foarte mulţumit de modul în care au reacţionat autorităţile locale şi oamenii de afaceri din această zonă a ţării. De altfel, în mai multe rânduri, atunci când în ring se aflau luptători din ţară, spectatorii au scandat „România, România”.

 

 

Fetele de la SuperKombat – atracția principală

Cei în jur de 1.000 de oameni strânşi deja la Sala Polivalentă pentru SuperKombat World Grand Prix III Botoşani au avut parte de un spectacol e cât de inedit pentru oraş, pe atât de… apetisant. 

Cum nu doar luptătorii au nevoie de antrenament, ci şi fetele care vor indica din ring numărul rundei, acestea s-au pregătit în faţa întregii asistenţe. În costume de baie şi geci sau sacouri, tinerele au provocat oftaturi admirative printre spectatori. Unele dintre ele, vizibil emoţionate, s-au împiedicat, însă au reuşit să termine cu bine antrenamentul, fără nici o căzătură. Fetele, încălţate cu tocuri uriaşe, aparţin Miss TV.

 

(Sursa: botosaneanul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTraian Băsescu: Există două abordări mincinoase – proiectul nu crează multe locuri de muncă, iar utilizarea cianurilor nu este crima cea mare
Articolul următorSeară magică în Capitala Culturală a țării. Peste 8.000 de ieșeni au coborât în stradă, la deschiderea stagiunii Operei Naționale Române Iași (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments