Ţigări de contrabandă ascunse în căptuşeala a două trolere

0
83
Poză simbol
În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ţigarete de provenienţă R. Moldova, ascunse în căptuşeala a două trolere.

 

În ziua de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Igor B., în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Skoda, înmatriculat în Italia.

 

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului ocazie cu care echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunse şi nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea de 1.700 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse în căptuşeala a două trolere.

 

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 379 lei şi sancţionarea contravenţională a lui Igor B. cu amendă în valoare de 5.000 lei.

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments