Savantul nebun? Un american a intrat cu mașina într-o clădire după ce a încercat să călătorească în timp

0
71

Continentul american este un izvor nesecat de întâmplări neobișnuite. Cea mai nouă vine tocmai din Florida și implică o presupusă călătorie în timp.

 

Toamna lui 2015 ne-a adus aniversarea a trei decenii de la debutul filmului ]Înapoi în viitor”, un adevărat blockbuster al anilor ’80, care a stimulat imaginația tuturor privind călătoria în timp. Filmul continuă să o facă și acum, dacă ne gândim că un american a invocat această scuză în urma unui accident cu urmări grave.

 

În Pensacola, Florida, șoferul unui Dodge Challenger a intrat în peretele unui birou de colectare a taxelor. Motivul invocat de cel aflat la volan: călătoria în timp. Deși pare hilar, americanul a declarat că accidentul s-a produs pentru că ar fi vrut să călătorească în timp cu mașina sa, scrie automarket.ro.

 

Deznodământul nefericit are însă și o parte bună: nimeni nu se afla la birou în momentul producerii accidentului, iar șoferul a scăpat nevătămat. Pagubele materiale sunt însă considerabile și ar urma să nu fie plătite de compania de asigurări, pe motiv că șoferul nu se afla în deplinătatea facultăților mintale.

 

 

(Sursa: automarket.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments