Iarna nu-i ca vara! Parcometrul de la Aeroportul Iași a înghețat și nu mai dă rest

0
65
Foto: Ziarul de Iași

Foto: Ziarul de Iași

Automatul parcării de la Aeroportul Internațional Iași funcţionează doar vara. Automatul folosit la încasarea contravalorii parcării s-a defectat duminică, funcţia de plată a restului fiind blocată. Pentru a fi repus în funcţiune, a fost necesară încălzirea sa cu o aerotermă.

 

„Aparatul este în garanţie, dar duminică nu a putut veni echipa să-l verifice. Are o problemă cu banii din plastic, iar la frig aparatul nu mai dă rest. Funcţiona doar cu bani ficşi. Dacă se introducea o sumă mai mare, aparatul elibera chitanţă cu suma aferentă, care putea fi încasată din incinta Aeroportului. Oricum, pentru pasageri este un disconfort, ultimul lucru pe care îl vrea un călător fiind să mai piardă timpul cu recuperarea banilor“, a explicat directorul Aeroportului, Marius Bodea, pentru „Ziarul de Iași”.

 

În afara aparatului din parcare, la Aeroport mai există unul, în incinta terminalului T2, acesta neavând probleme de funcţionare. Poziţionarea sa îl face însă greu de folosit de către pasageri. Încă un aparat urmează să fie cumpărat săptămâna viitoare, împreună cu un sistem de barieră automată.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments