În ajunul Revelionului, membrii trupei BZN s-au înfruptat din bucatele pregătite de măicuțe la Mănăstirea Golia din Iași

0
173

Capete de afiş la petrecerea de Revelion organizată în centrul Iaşului, membrii trupei BZN, Anny Schilder şi Jan Kaizer, au mâncat, în ultima zi a lui 2015, un copios prânz cu bucate preparate de maici, la trapeza Mănăstirii Golia, unul dintre cele mai vechi lăcaşuri de cult din Capitala Moldovei.

 

 Cazaţi la un luxos hotel, cu meniu la dispoziţie pe măsura stelelor amplasamentului (4****), olandezii au poftit la mâncarea bisericească – pâine pustinicească, găteli la ceaun, inclusiv fasole cu afumătură, murături şi vin mănăstiresc.

 

Diagnosticată cu o boală grea în urmă cu ceva ani, Anny Schilder (56 ani) a lăsat regimul la o parte şi a închinat şi o duşcă de ţuică. Şi aşa, întremaţi de bunătăţile de la Golia, artiştii au făcut un show memorabil în aer liber, în centrul Iaşiului, în noaptea dintre ani. “Blue Eyes”, “Dance, Dance”, “Twilight”, “Put on your Make-Up”, “Just an Illusion”, “If I say the Words”, “The Summertime”, “Waltzing Maria”, “Amore” sau “La Primavere” sunt doar câteva din melodiile cu care duoul olandez a încântat miile de spectatori din Iași care au ales să petreacă Revelionul afară.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments