Inexplicabil. Bucuria turiștilor, Dacul Liber din Cavnic, s-a spânzurat: „Vreau să plec… Să mă îngropați în grădină …”

0
108

Un personaj local din orașul Cavnic s-a spânzurat miercuri. Astfel, „Dacul liber”, a decis să-și încheie socotelile cu viața la doar 27 de ani.

 

Iulian, pe numele său real, a fost găsit fără suflare, iar medicii au încercat în zadar să-l resusciteze. El încânta turșitii veniți la pârtiile de schi din Cavnic, oferindu-le drumeții cu sania trasă de cai în zonele aflate în apropierea orașului.

 

 

„Miercuri seară, la ora 23.56, poliţiştii din Cavnic au fost sesizaţi de faptul că o persoană din localitate a fost găsită decedată în anexa locuinţei sale. Poliţiştii au constatat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 ani. La examinarea exterioară a cadavrului, nu au fost găsite urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul”, spune Florina Mateș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, potrivit ActualMM.ro.

 

Anunțul la 112 a fost dat de o femeie din București, cel mai probabil o turistă.

 

Totodată, pagina de facebook a tânărului este asaltată cu mesaje de condoleanțe după aflarea cumplitei vești.

 

Înainte de sinucidere, „Dacul liber” a scris: „Vreau să plec… Să mă îngropați în grădină …”.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Autoutilitară de marfă, răsturnată în șanț. Patru persoane rănite
Articolul următorS-au îmbolnăvit subit înainte de proces. Judecarea dosarului Agrocomplex Pașcani, amânată până pe 25 ianuarie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments