Cel mai bătrân tată din lume a fost părăsit de soția cu 30 de ani mai tânără

0
87

Ramajit Raghav, bărbatul a cărui poveste a făcut înconjurul presei internaționale în 2010, pentru că era cel mai bătrân tată din lume, a fost părăsit de soție la 97 de ani.

 

Ramjit Raghav a devenit, în urmă cu trei ani, la vârsta de 94 de ani, cel mai bătrân tată din lume. Atunci s-a născut primul său fiu, Karamjit. Anul trecut, bărbatul din India a devenit tată pentru a doua oară în ciuda vârstei sale înaintate.

 

Problemele nu au stat însă departe de Ramjit. La 97 de ani, bărbatul a fost părăsit de soția sa, cu 30 de ani mai tânără. Băiatul lor cel mare a dispărut în luna octombrie, anul trecut. Shakuntala Devi a adormit într-o stație de autobuz în momentul în care copilul a dispărut, relatează Daily Mail.

 

Devastat de dispariția fiului său, bărbatul a mai primit o lovitură. Soția sa l-a luat pe cel de-al doilea copil și a plecat de acasă.

 

“Nu știu unde a plecat și de ce m-a lăsat. Nu a spus nimic”, a explicat bărbatul. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 23 de ani. Ramajit a mai fost însurat în tinerețe, însă prima lui soție a murit.

 

“Stau la ușă tot timpul. Cred că o să se intoarca. O iubesc și ea mă iubește“, a mărturisit trist bărbatul.

 

 

(Sursa: vipmonden.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments