Beneficiile consumului de suc de grâu

0
61

Acest suc a devenit o băutură populară în ultimii ani. Beneficiile sale asupra sănătăţii, sunt cunoscute doar în momentul când este abia făcut, proaspăt şi când este băut doar pe stomacul gol.

Datorită antioxidanţilor şi antiinflamatoarelor pe care le conţine, se afirmă că sucul de grâu poate fi de mare ajutor în cazul persoanelor care suferă de ulcer. De asemenea, conţine chimicale ce omoară infecţiile bacteriale.

Mulţumită cantităţii mari de clorofilă secretată, unii specialişti afirma că această plantă este folosită şi pentru tratamentele împotriva cancerului sau ale artritei.

Dacă suferiţi de una sau mai multe afecţiuni dintre cele enumerate, aţi încercat o mulţime de tratamente şi aţi cheltuit foarte mulţi bani, este timpul să vă întoarceţi capul şi în această direcţie, a medicinei naturiste, prin începerea consumului acestui minunat suc de grâu.

 

Citeşte articolul complet pe diete-sanatoase.ro

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCele mai mincinoase zodii care vor avea probleme din această cauză în 2016
Articolul următorMaricel Popa, la Camera de Comerț Iași. Obiective prioritare: susţinerea dezvoltării de parcuri industriale, de hub-uri energetice şi de clustere
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments