Trei femei agresate sexual de un grup de refugiați minori, într-un tren din Belgia

0
105

Cel puţin trei femei au fost agresate sexual într-un tren în Belgia, pe ruta Bruxelles – Tournai, duminica trecută. Un grup de tineri a comis agresiunile. S-a stabilit că cei trei sunt azilanţi de origine siriană stabiliţi în Franţa, toţi minori. Cel mai vârstnic nu are mai mult de 13 ani, ceilalţi 12, au confirmat surse din procuratura belgiană.

 

Cei trei au fost interceptaţi în gara Tournai, după ce o femeie a anunţat în timp real că este agresată în tren, scrie La Libre.

 

Cei trei au fost identificaţi în cadrul unei anchete deschise pentru atentat la pudoare cu violenţă, însă au fost lăsaţi liberi.

 

Până în prezent nu se cunoaşte decât una dintre victime, o tânără de 22 de ani, care stătea singură pe o banchetă în tren. Cei trei au înconjurat-o şi au încercat să o sărute şi au pipăit-o. Femeia a ţipat, pasagerii au alertat controlorul trenului şi apoi poliţia.

 

Celelalte două victime sunt minore de 16 ani, care au depus plângere la poliţie miercuri. Ele au fost agresate în acelaşi tren, înainte de victima mai vârstnică.

 

Procuratura din Tournai intenţionează să îi cheme din nou la audieri pe tinerii agresori.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLiliana Romaniuc, fosta șefă a ISJ Iași, vizată pentru postul de secretar de stat în Ministerul Educației
Articolul următorHagi, iubim perlele tale memorabile! „Să luăm titlul e imposibil, dar realizabil!”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments