Vasluian, acuzat că şi-a abuzat sexual fiica vitregă

0
56
FOTO: deschide.md
FOTO: deschide.md
Poză simbol
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui efectuează cercetări în cazul unei fete în vârstă de 15 ani care a reclamat la Poliţia Bârlad că a fost abuzată sexual de tatăl vitreg.

 

Fata s-a prezentat la Poliţie, după ce în prealabil a povestit la şcoală despre ceea ce i se întâmplă, dar reprezentanţii unităţii şcolare nu au luat măsuri. Săptămâna aceasta, fata a fugit de la domiciliu, fiind preluată în regim de urgenţă într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

 

„În cauză, poliţiştii au demarat cercetări pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni. Au fost sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

 

Reprezentanţii Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Vaslui afirmă că eleva a beneficiat în ultimul timp de consiliere psihologică în cadrul unităţii şcolare la care învaţă şi că ea este cunoscută pentru comportamentul rebel.

„Pentru noi este important ca eleva să vină în continuare la şcoală. Ea a beneficiat de consiliere psihologică, ştiam că se află într-un conflict cu mama. Reprezentanţii şcolii au luat în calcul varianta că eleva ar putea exagera cu privire la aceste acuzaţii, dar nu le-au exclus. Nu s-a considerat că este cazul să fie anunţată Poliţia, ci s-a luat doar legătura cu cei de la Protecţia Copilului”, a declarat pentru AGERPRES directorul CJRAE Vaslui, Daniela Laic.

 

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments