500 de români din SUA, țepuiți de Florin Salam

0
187

Aproximativ 500 de români din Statele Unite care își cumpăraseră bilete la un concert al lui Florin Salam au luat țeapă din partea manelistului care nu a mai onorat cele două angajamente, informează wowbiz.ro.

 

Florin Salam, care și-a petrecut ultimele două luni peste ocean, este acuzat că a țepuit două restaurante românești din Statele Unite.

 

Vineri seara, Florin Salam ar fi trebuit să cânte la Philadelphia, în fața a peste 200 de români, care plătiseră 100 de dolari în avans. Cu o țeapă s-au ales și circa 300 de români din New York, care plătiseră câte 110 dolari pentru un bilet la concertul manelistului.

 

Anularea concerteleor a fost anuțată de organizatori printr-un mesaj postat pe Facebook: „Florin Salam nu mai vine la NY și nici la Philly. Ca de obicei… Și-a cerut scuze și atât. Cei care au plătit bilete să ridice banii de la Harmony Terrace”.

 

„S-au plătit bani pe chirie și catering, pentru că în prețul biletului intra și consumatia, s-a plătit personalul care servea la masă și multe altele. Lumea l-a așteptat, pentru că n-a mai cântat până acum la New York, însă cu vreo cinci ore înainte de spectacol am aflat că s-a anulat și că trebuie să venim să ne luam banii înapoi”, a declarat un român din New York, potrivit sursei citate.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAvertizare METEO. GER ÎN TOATĂ ȚARA, până pe 21 ianuarie
Articolul următorConducerea județului Iași a lansat în dezbatere publică proiectul de buget pe 2016. Vezi unde se duc cei mai mulți bani
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments