Stare de urgență, în stația CF Pașcani. Dintr-o locomotivă a început să iasă fum. Cursa Pașcani-Târgu Neamț a fost anulată

0
78

O locomotivă care executa o manevră de garare a fost scoasă din stația CF Pașcani, întrucât din interiorul acesteia ieșea fum. Șeful stației din municipiu este cel care a luat decizia, pentru evita orice pericol, scrie NewsPascani.com.

 

 Mecanicul de locomotivă urma să plece în cursă, spre Târgu Neamț, de la orele 10.00. Acesta executa manevra de garare. El urma să lege singurul vagon la locomotivă și să plece spre Târgu Neamț.

 

Radu Movileanu, șeful stației CF Pașcani, este cel care a văzut că ieșea fum din interiorul locomotivei. El a decis ca aceasta să fie scoasă de urgență pe o linie de siguranță din afara gării. Între timp au fost solicitați și pompierii să fie prezenți la fața locului.

 

Fumul ieșea din zona motoarelor. Cei care au intervenit au fost pompierii, care au stins focul ce ardea mocnit.

 

Angajații ISU și cei din Depoul Pașcani urmează să stabilească cauza incendiului. Menționăm faptul că trenul Pașcani – Târgu Neamț și retur a fost anulat. De asemenea, aceeași locomotivă urma să execute o cursă pe ruta Pașcani – Iași, dar și aceasta a fost anulată.

 

(Sursa: NewsPascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRenault recheamă în service 15.000 de vehicule pentru verificări
Articolul următorIncendiu devastator la Hotelul Ritz din Paris. Nu sunt victime dar focul amenință să distrugă clădirea
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments