Câteva sute de angajați de la Fortus au protestat la manifestările din Piața Unirii. Huiduielile lor au fost auzite de oficiali

0
118
Foto: Ziarul de Iași

Foto: Ziarul de Iași

Au fost si huiduieli la Iaşi. Câteva sute de foşti sau actuali angajaţi ai societăţii Fortus au venit în Piaţa Unirii pentru a-şi striga nemulţumirea. Oamenii îşi cer salariile restante, unele de trei ani de zile.

 

Cei 600 de foşti sau actuali angajaţi de la Fortus spun că nu şi-au primit banii de trei ani, iar societatea are datorii totale către angajaţi de 5 milioane de euro.

 

Foto: Ziarul de Iași

Preşedintele a discutat cu fiecare cetăţean în parte. A vorbit şi cu sindicaliştii de la Fortus, precizând că este la curent cu situaţia lor.

 

Îmbulzeală mare şi nervi au fost şi la împărţirea celor 5000 de plăcinte şi la vinul fiert, pentru care primăria a cheltuit 20.000 de lei.

 

„Sunt cam reci. Făcute de mai devreme și servite abia acum”, spune un localnic.

 

Foto: Ziarul de Iași

A fost primul an în care Primăria Iaşi nu a mai oferit oamenilor fasole cu cârnaţi de ziua Unirii Principatelor.

 

În total, conform estimărilor oficiale ale Jandarmeriei, la evenimentele de la Iaşi au participat peste 10.000 de oameni.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAccident fără victime, în cartierul ieșean Canta
Articolul următorFOTO/VIDEO. Nebunie în SUA! „Snowzilla” i-a scos pe americani din amorțeală. Cele mai ciudate ipostaze în care au fost surprinși
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments