De la nepot, la bunic. O familie întreagă, în spital, din cauza ciupercilor de cultură

0
68

O întreagă familie a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU)  Botoșani intoxicată cu ciuperci. Cele şase personae acuzau dureri abdominale şi vărsături după ce au consumat ciuperci Champignon cumpărate de la o familie care cultivă acest soi.

 

Membrii familiei din Hlipiceni au povestit cadrelor medicale că au consumat ciuperci Champignon, pe care le-au cumpărat aşa cum o fac de ani buni, adică de la un cunoscut care cultivă acest soi şi că până acum nu au avut astfel de probleme. Dumitru Drughi de 82 de ani, Elena Drughi de 81, Savel Veleştiuc de 40 şi soţia Gabriela de 41, împreună cu cei doi copii de 15 şi 17 ani au fost transportaţi la spital de trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani.

 

“Am fost solicitaţi pentru o intoxicaţie cu ciuperci într-o familie. Am găsit şase persoane intoxicate, stabile hemodinamic”, a spus Tiberiu Roman, asistentul din cadrul SJA Botoşani.

 

Toate cele şase persoane intoxicate cu ciuperci vor rămâne sub atenta supraveghere a cadrelor medicale şi pentru tratament.

 

(Sursa: botosaneanul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments