Cristian Adomniței, la Suceava: „Regiunea Sucevei are nevoie de dezvoltare, iar poarta de intrare a investițiilor este aeroportul de la Salcea”

0
94

Preşedintele PNL al Consiliului Judeţean Iaşi, suceveanul Cristian Adomniţei, consideră că modernizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea reprezintă o şansă reală pentru dezvoltarea judeţului Suceava şi pentru atragerea de investiţii.

 

Cristian Adomniţei a fost prezent sâmbătă la conferinţa judeţeană de alegeri din cadrul PNL Suceava, afirmând că îl bucură faptul că aeroportul din Salcea se dezvoltă, subliniind că spune acest lucru fără nici o urmă de teamă, neîncredere şi fără a-i fi teamă de concurenţă. „Este evident că şi regiunea Sucevei are nevoie de dezvoltare. Iar în lipsa unei autostrăzi, singura poartă serioasă de intrare pentru investiţii, pentru crearea de locuri de muncă este aeroportul”, a precizat Adomniţei citat de Monitorul de Suceava.

 

El a arătat însă că modernizarea aeroportului nu este suficientă, exprimându-şi dorinţa ca administraţia judeţului Suceava să reuşească să facă un aeroport operaţional, „adică să fie şi zboruri pe el. Şi lucrul acesta e foarte complicat”.

 

 

(Sursa: monitorulsv.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments