3 C: Cunoaștere, Cultură, Cercetare. Schimb de bune practici cu bibliotecari din rețeaua publică și cea școlară din județul Iași

0
75

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași și Filiala Iași a Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași organizează o întâlnire profesională inedită. Sub genericul „3 C: Cunoaștere, Cultură, Cercetare”, bibliotecarii din rețeaua publică se vor întâlni cu cei din rețeaua școlară din județul Iași într-un schimb de bune practici, în cadrul căruia se vor derula o serie de ateliere de lucru și o dezbatere profesională.

 

Evenimentul va avea loc joi, 28 ianuarie 2016, începând cu ora 9.30, în Sala de Festivități a Bibliotecii Județene Iași (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 14, clădirea Materna, et. 1).

 

Pe lângă bibliotecarii care vor împărtăși colegilor rețete de succes profesional, au fost invitați să vorbească reprezentanți din partea a patru organizații, care au avut sau au calitatea de partener al Bibliotecii Județene în diverse proiecte: Inspectoratul de Poliție Județean Iași, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași, Filiala Iași a Societății Naționale de Cruce Roșie din România și Asociația „Afect”.

 

La întâlnire pot participa bibliotecari din rețeaua publică și din cea școlară din județul Iași. Nu se percepe taxă de participare, cheltuielile legate de deplasare vor fi suportate de participanți.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCampania de strângere de fonduri: „Salvați istoria Iașului -Salvați Casa Creangă”. Conturile deschide pentru donații
Articolul următorVirusul Zika a ajuns în Europa. Ultima victimă, un turist danez întors din America Latină
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments