VIDEO. Panică printre vizitatorii acvariului din Seul: un rechin uriaș își ucide seamănul sub ochii îngroziți ai turiștilor

0
68

Marele prădător al mării nu se opreşte de la nimic în apărarea teritoriului său. O imagine sumbră a salutat vizitatorii acvariului gigant din Seul: un rechin a atacat şi a ucis un similar al său şi în fălcile sale a rămas doar coada acestuia, relatează sâmbătă, 30 ianuarie, askanews.

 

Imensul rechin de la Coex Aquarium din Seul, Coreea de Sud, a devorat un alt rechin de dimensiune mai mică, care înota în acelaşi rezervor. Un eveniment rar în captivitate, unul dintre primele documentate de către angajaţii acvariului.

 

 

În urmă cu câteva zile, femela rechin, de aproximativ 2,5 metri, a înghiţit micuţul rechin înaintea ochilor personalului şi a unor vizitatori. Probabil, în scurt timp, micuţul rechin înghiţit va fi eliminat, spun experţii. Rămâne de văzut.

 

(Sursa: Epoch Times România)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Una dintre cele mai mari descoperiri arheologice din România, îngropată sub Autostrada Orăștie-Sibiu
Articolul următorVIDEO. Tânăr fără bilet agresat de controlorii RATB. Nicio reacție din partea călătorilor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments