Monstrul din Fântânele. Bărbat din judeţul Iaşi, arestat după ce şi-a violat fiica de 4 ani

0
244

Un bărbat din comuna ieşeană Fântânele a fost arestat de Judecătoria Hârlău după ce şi-a violat fiica în vârstă de 4 ani.

 

Potrivit procurorilor, în 2015, Constantin Dochiţanu, în mod repetat, și-a obligat fiica în vârstă de 4 ani, la acte sexuale orale ori la alte acte de natură sexuală.

 

Fetiţa se afla în grija tatălui, fiind născută în urma unei relații de concubinaj a acestuia cu o femeie din aceeași localitate.

„De asemenea, s-a mai reținut că în aceeași perioadă, inculpatul a supus minora la rele tratamente în sensul că a lovit-o în repetate rânduri, a scos-o din casă pe timpul nopții, fetița fiind nevoită să doarmă în șanț, nu i-a asigurat hrană, îmbrăcăminte și îngrijirea corespunzătoare”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

 

Anchetatorii l-au reţinut pe Constantin Dochiţanu, pe 29 ianuarie, pentru viol în formă continuată și rele tratamente aplicate minorului şi au propus arestarea preventivă a acestuia.

 

Judecătoria Hârlău a admis, pe 30 ianuarie, propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFostul ministru Miron Mitrea a cerut în instanţă eliberarea condiţionată
Articolul următorApelul ALDE către partidele politice parlamentare: crearea de urgență a unui Program pentru dezvoltarea Moldovei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments