Primele două candidaturi la funcția de rector al Universității Tehnice „Gh. Asachi” din Iași. Vezi cine sunt candidații

0
100

La Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” Iași s-au înregistrat, în această dimineață, primele două candidaturi pentru funcția de rector.

 

Cel care a dat start-ul este prof. dr. Dan Cașcaval, decanul Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului.

 

Principalul său scop, dacă va ajunge rector, va fi să „defederalizeze” universitatea , dorința cea mai mare fiind să „nu existe garduri între facultăți”.

 

„Nu am făcut și nici nu voi practica „jocul alianțelor de compromis”, în care să atrag cât mai mulți colegi alături de mine promițând posturi sau funcții. De aceea, pornesc oficial la acest drum alături de cei care mi-au fost parteneri recunoscuți și asumați din primul moment”, a anunțat profesorul.

 

În cursa pentru funcția de rector al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” s-a înscris și prof.dr. Alexandru Sălceanu, care și-a depus astăzi la registratura universității planul managerial și CV-ul.

Acesta a spus că va milita pentru transparență și pentru urcarea în clasamentele destinate acestuia. „Transparența și calitatea oamenilor care o promovează generează încredere, protejându-ne și stimulându-ne pe toți”, a spus prof.dr. Alexandru Sălceanu.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments