Atelierele de Origami „Mânuțe iscusite”, la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” din Iași

0
88

În perioada 12 februarie – 4 martie 2016, în fiecare vineri, între orele 17.00 și 19.00, Secția de Împrumut pentru Copii de la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” găzduiește o nouă serie de ateliere de origami pentru copii.

 

Sub genericul „Mânuțe iscusite”, Ana Maria Ursu și colegii ei de la Asociația Himawari vor învăța copiii să confecționeze obiecte decorative și felicitări specifice sărbătorilor de primăvară. Atelierele oferă copiilor o modalitate relaxantă și distractivă de petrecere a timpului liber, îi ajută la dezvoltarea creativității și a gândirii și, nu în ultimul rând, a abilităților sociale.

 

Atelierele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-11 ani, grupa va fi formată din maximum 10 participanți, programul de desfășurare fiind în fiecare vineri, între orele 17.00 și 19.00. Pentru înscrieri și detalii suplimentare puteţi suna la telefon 0332-110044 sau vă puteţi adresa direct la Secţia de Împrumut pentru Copii a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin).

 

Participarea este gratuită pe baza permisului de intrare și în limita locurilor disponibile. Vă așteptăm să împăturim gândurile și sentimentele în cele mai diverse și frumoase obiecte din hârtie.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments