Poliţist condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită

0
81
Poză simbol
Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa a fost condamnat, joi, de judecătorii Tribunalului Constanţa, la 3 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

 

Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare. Potrivit Tribunalului Constanţa, pe lângă inculpatul Moldoveanu Ciprian Adrian, condamnat la 3 ani de închisoare, aceeaşi pedeapsă pentru luare de mită a primit-o şi inculpatul Coman Andrei Alexandru.

 

Pe 9 iulie 2015, Adrian Moldoveanu, lucrător al Poliţiei Mihail Kogălniceanu, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar un poliţist local din aceeaşi localitate a fost pus sub control judiciar, după ce au fost prinşi în flagrant primind de la un denunţător suma de 600 de euro şi un telefon mobil, ‘cu scopul de a nu-şi exercita în mod corespunzător atribuţiile de serviciu, precum şi de a crea o situaţie favorabilă cu ocazia unui proces penal aflat pe rolul Judecătoriei Constanţa’, conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

 

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments