Copreședintele PNL Iași‬, Costel Alexe, despre alegerile în două tururi: „Refuzul PSD arată ipocrizia specifică acestui partid”

0
123

„În conferința de presă susținută astăzi am atras atenția asupra derapajelor ce țin de administrația locală prin ignorarea unor proiecte majore pentru Moldova de către actualul Guvern” a declarat astăzi Costel Alexe.

PNL‬ cere procedură de urgență pentru legea alegerii primarilor în 2 tururi de scrutin, blocată în Senat de PSD. Majoritatea parlamentară trebuie să permită finalizarea procedurilor legislative, astfel încât Curtea Constituțională să poată decide dacă legea este aplicabilă alegerilor din 2016. Cerem partidelor să accepte procedura de urgență în cazul alegerii primarilor în 2 tururi și să nu mai blocheze acest proiect în Senat.


Refuzul PSD de a accepta promovarea legii în regim de urgență arată ipocrizia specifică acestui partid și frica de aplicare a principiului democratic conform căruia ”majoritatea decide” la vot prin jumătate plus unu pe cine alege.” a scris pe o pagină de socializare copreședintele PNL Iași‬, Costel Alexe

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments