VIDEO. Liberalii ieșeni ies la atac: cuplul Nichita-Chirica vinovat de dezastrul din Primărie. Nimic despre găurile din CJ

0
133

Foto: Facebook/Dumitru Oprea

Liberalii au pus, din nou, tunurile, pe conducerea Primăriei Iași. De aceasta dată s-au folosit de raportul Curții de Conturi. Cei din conducerea locală a PNL îi acuză pe șefii orașului de un management defectuos și de o cheltuire ineficientă a banilor publici.

 

„Prin raportul Curții de Conturi pe 2014, se confirmă ceea ce intuiam deja din decembrie 2015: o mulțime de nereguli în cheltuirea banilor publici. Raportul este public.

Așteptăm de la interimarul Chirica să ne explice ce rol a avut în contractul cu Dexia, cu pagube pentru ieșeni de milioane de lei; în semnarea contractelor încheiate de Primărie la prețuri supraevaluate; în creanța de la Politehnica Iași și multe altele. El trebuie să răspundă, împreună cu mentorul lui, Nichita, pentru găurile din bugetul public, pe care ieșenii le vor acoperi”, a arătat senatorul liberal Dumitru Oprea.

 

 

Liberalii ieșeni nu au făcut însa nicio referire la dezastrul din Consiliul Județean provocat de Cristian Adomniței, fostul lor lider.

 

(Sursa: Iași TV Life)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCe vrea administrația ieșeană: 226 de milioane de euro pentru locuințe sociale și investiții în transportul public urban
Articolul următorMinistrul Educației renunță la veniturile primite de la pseudo-academia lui Gabriel Oprea
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments