Sinucidere din dragoste: un adolescent de 16 ani din Suceava s-a spânzurat cu fularul fostei sale iubite

0
134
FOTO: someseanul.ro
Poză simbol
Un minor de 16 ani, din comuna suceveană Horodniceni, s-a spânzurat cu fularul iubitei sale de un uscător din rufe de pe raza oraşului Fălticeni, după ce aceasta i-a spus că vrea să se despartă de el. Un bărbat a încercat să-l salveze, însă din nefericire adolescentul a decedat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Suceava.

Un adolescent de 16 ani, din comuna suceveană Horodniceni, ajuns în comă la Spitalul Judeţean Suceava, după ce a încercat să se spănzure, a murit la secţia de Terapie Intensivă. Medicii spun că băiatul a suferit o hipoxie severă şi că avea leziuni cerebrale ireversibile din această cauză, transmite Adevărul.

 

 L.C., în vârstă de 16 ani, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Vasile Lovinescu” din municipiul Fălticeni, s-a decis să-şi pună capăt zilelor, după ce prietena lui, V.M, de 15 ani, elevă în clasa a X-a la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, i-a spus că relaţia lor nu mai poate continua şi vrea să se despartă de el.

Băiatul nu a vrut să accepte decizia fetei şi a ameninţat-o să se va spânzura şi că îl va avea pe conştiinţă. Se pare că cei doi adolescenţi au petrecut aproape o oră împreună, băiatul încercând să-şi convingă iubita cu care era împreună de opt luni de zile, să-i mai acorde o şansă şi să nu renunţe la relaţia lor.

 

Cei doi s-au întâlnit pe strada Mihai Eminescu din Fălticeni şi au discutat pe banca din faţa blocului E5. Pentru a-i demonstra că sentimentele lui sunt sincere şi că nu vrea sub nici o formă să se despartă de ea, băiatul i-a adus fetei şi un cadou, un inel mai exact, pe care fata însă nu a vrut să-l accepte şi i l-a aruncat în faţă îndrăgostitului.

Gestul fetei a fost convingător pentru L.C., acesta înţelegând că relaţia lor s-a încheiat. Şi-a luat trist “la revedere” de la fata care i-a furat inima, dar nu înainte de a-i lua fularul de la gât. În timp ce se îndepărta de ea, băiatul i-a repetat că se va spânzura cu fularul ei, ceea ce din păcate a şi încercat să facă.  Minorul s-a oprit în spatele sălii de sport a Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu”, la o distanţă de aproximativ cinci metri de banca unde au încercat să găsească o soluţie pentru a-şi continua relaţia şi s-a legat cu fularul fetei de un suport metalic pentru uscat rufe, amplasat în zonă, potrivit Adevărul.

O femeie a văzut totul de pe geamul apartamentului şi îngrozită a strigat după ajutor unui vecin care atunci intra în casa scării. Femeia nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a aruncat pe fereastra apartamentului, un cuţit, vecinului său. Acesta a tăiat fularul, dar băiatul nu dădea semne de viaţă.  În tot acest timp, fata a încercat să-şi sune fostul iubit şi văzând că acesta nu răspunde la telefon, s-a întors la locul unde l-a lăsat şi a rămas îngrozită când a văzut că băiatul chiar şi-a pus planul în aplicare.

La faţa locului au ajuns în scurt timp două Ambulanţe, iar personalul medical a încercat din răsputeri să-l resusciteze pe tânărul care nu mai avea puls, fiind în stop cardio-respirator. După repetate manevre de resuscitare, medicul de pe Ambulanţă a reuşit să-l readucă la viaţă, după care l-a transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde medicii au constatat că pacientul este în comă, luând decizia de a-l transfera către Spitalul Judeţean Suceava, unde din nefericire a murit. 

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFraţii Becali, Cristian Borcea şi judecătoarea Geanina Terceanu, trimişi în judecată de DNA
Articolul următorDouă persoane, reţinute de procurorii gălățeni pentru trafic de minori şi proxenetism
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments