Cine este interlopul care a bătut o salvamontistă în stațiunea montană Straja

0
458

Agresorul, Sorin Constantin Palesică, este din Lupeni. Pe pagina sa de facebook, el arată că iubește luptele de contact și arată o imagine impunătoare. Totodată, el apare într-o ipostază cel puțin interesantă: bruta din Lupeni s-a pozat alături de o carte.

 

Într-o fotografie, bestia a fost surprinsă purtând o cagulă pe față. La descrierea acesteia, el a transmis mulțumiri pentru urările făcute cu ocazia zilei sale de naștere.

 

 

În altă fotografie, interlopul karatist este surprins cum ține pumnul lângă fața unui prieten.

 

De altfel, lui Palesică îi place să se etaleze și la volanul bolidului său, acompaniat fiind de un pahar de băutură.

 

 

Pe 16 ianuarie 2014, Palesică a postat o fotografie în care apare acoperindu-și fața cu o carte. Titlul cărții este unul sugestiv: ”Secretul – Puterea”. Totuși, postările sale scrise ne dau de înțeles că acestuia nu i-a plăcut gramatica, el folosind expresii ca nu pot fi redate în acest text.

 

Citește și VIDEO. O salvamonistă a fost bătută crunt de un interlop, într-un bar din Hunedoara

 

Tot pe pagina sa de facebook, putem să descoperim că el adoră grătarele.

 

 

O salvamontistă a fost bătută de un interlop sub privirea unui jandarm, în judeţul Hunedoara, într-un local. Tânăra a fost scoasă din batr în stare de inconștiență, iar autoritățile s-au autosesizat. După atacul brutal, agresorul a fost eliberat de Poliţia Lupeni. Jurnaliştii locali, citaţi de televiziunile de ştiri, au informat că agresorul este in interlop cunoscut în zonă. Tânăra a fost lovită de mai multe ori peste faţă, inclusiv cu pumnul, sub privirile jandarmului montan şi a altor clienţi din club care au asistat pasivi la scenele de o brutalitate revoltătoare.

 

(Sursa: EVZ.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMuncitor salvat la limită după ce un mal s-a prăbușit peste el. A stat acoperit de pământ aproape o oră
Articolul următorCopil de 10 ani violat de un imigrant irakian din Austria. Autoritățile au ținut secret incidentul
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments