Agent de pază, reținut după ce a violat și jefuit o bucătăreasă. Femeia nu-și mai amintește nimic

0
130

Caz şocant în Capitală, unde un agent de pază a fost reţinut de poliţişti, după ce ar fi violat şi jefuit o femeie pe care a acostat-o în autobuz. Femeia spune că bărbatul i-a dat să bea dintr-o băutură răcoritoare, însă după aceea nu îşi mai aduce aminte ce s-a întâmplat. Poliţiştii au descins la domiciliul bărbatului, unde au găsit lucrurile femeii.

 

Un agent de pază în vârstă de 21 de ani a fost reţinut si este acuzat că a violat şi jefuit o bucătăreasă pe care ar fi drogat-o într-un autobuz.

 

Potrivit anchetatorilor o femeie în vârstă de 44 de ani, ajutor de bucătar la un restaurant din sectorul 1, a fost abordată, în autobuz, de un tânăr. Cei doi au intrat în vorbă, iar necunoscutul i-ar fi întins o sticlă în care părea să fie o băutură răcoritoare. Câteva ore mai târziu, aceasta a realizat că se află în curtea unei case de pe bulevardul Dinicu Golescu, unde fusese bătută, violată şi tâlhărită.

 

Femeia a început să strige după ajutor, iar trecătorii au anunţat Poliţia. Anchetatorii au reuşit să-l identifice pe suspect, și au descins în locuinţa acestuia, unde, de altfel, s-au şi găsit mai multe dintre obiectele victimei, inclusiv telefonul mobil. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus la Judecătoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie şi viol.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments