Panouri rutiere de 8.000 de lei, prioritate pentru aleșii unei comune vasluiene, în timp ce sătenii „înoată” în noroi

0
88

FOTO: Adevărul

Priorităţile unei comunităţi rurale din judeţul Vaslui stârnesc revolta contribuabililor, banii fiind aruncaţi în noroi, la propriu. Unul din cele patru indicatoare de localitate achiziţionate de Primăria Epureni la finele anului trecut stă aruncat în curtea unei bodegi administrate chiar de un consilier local.

Sătenii din Epureni, judeţul Vaslui, înoată în noroaie din toamnă până în primăvară, nu au utilităţi, dar au indicatoare de localitate la preţuri ameţitoare. Edilii comunei au alocat în ultimul trimestru a lui 2015 suma de 32.000 de lei pentru a achiziţiona patru indicatoare. Fiecare din cele patru panouri din tablă pe schelet din fier a scos câte 8.000 de lei de la bugetul local, fiind o prioritate pentru edilii satului. Doar două dintre ele au fost montate, celelalte două fiind puse în “conservare” până la venirea primăverii. Unul dintre ele zace în curtea unui birt ce aparţine consilierului local Mărgărint Lucel, despre celălalt nu se mai ştie nimic, titrează cotidianul Adevărul.

 

Modul de cheltuire a banului public a stârnit revolta unor localnici, unul dintre ei fiind un dascăl respectat de comunitate, care pe deasupra este şi consilier local independent. Lucian Manole (71 ani), profesor de istorie încă în activitate, şi-a exprimat public dezacordul faţă de modul de cheltuire a banilor publici.

 

 

Citește mai multe pe Adevărul

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments