VIDEO. Patru mașini dintr-o lovitură. După de a văzut ce ispravă a făcut, o șoferiță din Iași a fugit de teamă de la locul accidentului

0
102

O tânără aflată la volanul unui autoturism Skoda Fabia a lovit marţi seara, în jurul orei 21.30, patru autoturisme pe strada Arcu, aproape de restaurantul Blue Aqua, spre pasajul Octav Băncilă. După ce a realizat ce a făcut, tânăra a fugit printre blocuri, scrie „Ziarul de Iași”.

 

Martorii spun că în maşina care a provocat pagubele se aflau o fată şi un băiat. Cei doi au plecat repede de la faţa locului, dar fata l-a rugat pe băiat să se întoarcă pentru că îşi uitase telefonul şi mâncarea pentru câini. Ea ar fi fost văzută la volan. Băiatul s-a conformat: a revenit, a luat din maşină ceea ce îi ceruse tânăra, apoi a luat-o la fugă.

 

 

În urma impactului, airbag-urile autoturismului Skoda Fabia s-au deschis. Martorii accidentului au sunat la 112, chemând Poliţia. Agenţii au refuzat să meargă la faţa locului, spunând că nu este cazul pentru că nu sunt victime. Păgubiţii sunt aşteptaţi dimineaţă la centrul de daune.

 

După doar câteva minute, oamenii a căror mașini au fost lovite au gasit abandonat autovehiculul ce a produs accidentul și au reușit să identifice proprietarul: Rohozneanu Zoia Alexandra, care locuieşte pe strada Străpungere Silvestru.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments