Schimbare RADICALĂ pentru șoferi la încheierea unei polițe RCA

0
84

Șoferii care vor dori să cumpere RCA doar pentru o lună, vor trebui să încheie un contract-cadru cu firma de asigurare în baza căruia va fi apoi încheiată polița RCA.

 

Astăzi are loc o nouă rundă de discuții între principalii actori implicați în realizarea proiectului legii asigurărilor obligatorii. Surse din piață au declarat pentru economica.net că se dorește implementarea unui contract cadru de asigurare, contract în baza căruia se va încheia apoi polița de răspundere civilă auto, permițându-se astfel încheierea de polițe RCA pe perioade determinate, chiar și de o lună. Deocamdată nu se știe exact ce anume va fi înscris în CEDAM, polița RCA sau contractul.

 

În respectivul contract se va stipula pe ce perioadă se realizează polița RCA, o luna sau două, două luni vara și trei iarna, în funcție de necesitățile asiguratului. Apariția acestui contract de asigurare se datorează solicitărilor făcute de transportatori care au cerut printre altele ca autovehiculele cu activitate sezonieră să aibă poliță RCA doar pe perioada în care mașinile sunt active.

 

În prezent, polița RCA se poate încheia pe o perioadă de șase luni sau un an.

 

 

(Sursa: b365.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments