Liberalii își dau cu stângu-n dreptul, la Suceava. Ieri candida Bălan la primărie, azi e Lungu

0
135

Foto: Adevărul

Conducerea PNL Suceava a validat candidatura lui Ion Lungu la Primăria municipiului Suceava, deşi luni în şir s-a tot spus că deputatul Ioan Bălan va lupta pentru fotoliul de edil-şef din partea PNL.

 

În urma unui sondaj organizat de PNL, a reieşit că favorit la fotoliul de edil şef al municipiului Suceava este actualul primar Ion Lungu. Astfel, dacă până mai ieri deputatul Ioan Bălan era anunţat ca şi candidat la primăria Suceava din partea PNL, a fost luată decizia de a se miza pe Ion Lungu în bătălia pentru primărie, scrie „Adevărul”.

 

Conform PNL-iştilor suceveni, sondajul a arătat că dacă astăzi ar fi alegeri, Lungu ar primi 51% dintre voturile sucevenilor, în timp ce Ioan Bălan doar undeva la 20%.

 

La alegerile prezidenţiale din 2014, Ion Lungu a încurajat candidatura lui Victor Ponta, în acelaşi an el alegând să părăsească partidul PDL şi să devină independent.

 

În toată această perioadă, Lungu a devenit o ţintă a PNL-iştilor, care nu de puţine ori l-au criticat pentru activitatea desfăşurată la primărie, însă căile politicii sunt greu de înţeles.

 

Astăzi, la sediul PNL din Suceava a avut loc o conferinţă de presă la care au luat parte secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, preşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, prim – vicepreşedintele coordonator PNL Suceava, Dumitru Pardău, deputatul PNL, Ioan Bălan şi primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. Cu această ocazie a fost anunţată candidatura lui Ion Lungu din partea PNL la Primăria municipiului Suceava. Acesta urmează să preia şi funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Suceava a PNL de la deputatul Ioan Bălan.

 

O altă schimbare produsă în sânul PNL Suceava a avut loc la conducerea judeţeană, fiind luată decizia ca filiala să fie condusă de un singur preşedinte, în speţă de senatorul Gheorghe Flutur, în timp ce deputatul Dumitru Pardău va ocupa funcţia de prim – vicepreşedinte coordonator al PNL Suceava.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentI-a căzut copacul în cap și abia după trei zile a chemat ambulanța
Articolul următorRECORD. O pictură a celebrului pictor român Adrian Ghenie a fost vândută la o licitație cu peste trei milioane de lire sterline
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments