Magazinul Altex din Vaslui, călcat de hoți noaptea trecută. Zeci de telefoane mobile performante, sustrase în câteva secunde

0
344
Poză simbol
Magazinul Altex din municipiul Vaslui a fost spart în noaptea de vineri spre sâmbătă, hoţii forţând  uşa de acces. Până la sosirea agenţilor de protecţie, atacatorii s-au făcut nevăzuţi.

„În jurul orei 3.00, un agent al unei societăţi de protecţie şi pază a sesizat la 112 că un magazin care comercializează aparatură electrocasnică a fost spart. Din primele estimări ale reprezentanţilor magazinului au fost sustrase mai multe telefoane mobile, numărul exact al produselor sustrase urmează a fi stabilit în urma inventarului care se desfăşoară”, a declarat pentru Adevarul, Loredana David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

 

Din primele cercetări, hoţii au pătruns în magazin forţând uşa de acces. Chiar dacă s-a declanşat sistemul de alarma, au acţionat extrem de rapid, până la sosirea agenţilor de pază, făcând-se nevăzuţi. La o primă evaluare reprezentanţii magazinului au declarat poliţiştilor că au fost sustrase zeci de telefoane mobile performante. Magazinul Altex se află în principala zona comercială a municipiului Vaslui, alături de alte trei lanţuri de magazine. Zona este supravegheată video, poliţiştii declarând că au deja un cerc de suspecţi.

În decembrie 2015, un alt magazin Altex, din Iaşi, a fost ţinta hoţilor, atunci fiind sustrase telefoane si laptop-uri in valoare de 500.000 lei.

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments