Permis fals, procurat contra sumei de 100 euro, depistat la PTF Albița

0
81
FOTO: politiadefrontiera.ro
Poză simbol
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un tânăr din Republica Moldova care a prezentat la control un permis de conducere fals.

 

În ziua de 13 februarie a.c., în jurul orei 01.00, în P.T.F.Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în R. Moldova, cetăţeanul  R. Moldova Anatolie B., în vârstă de 25 de ani.

 

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontieră, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals total.

 

Cu privire la cele constatate, Anatolie B. a declarat că a pierdut permisul de conducere eliberat pe numele său de autorităţile din R. Moldova în anul 2009, valabil pentru categoria B şi că, având nevoie de permis de conducere, a apelat la o persoană din Chişinău care i-a procurat permisul de conducere prezentat la control, contra sumei de 100 de euro.

 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments