„Milițienii” l-au luat la țintă pe Marian Godină, cel mai îndrăgit polițist de pe rețelele de socializare: „Te masturbezi când citeşti comentarii de la femei?”

0
93

Polițistul brașovean Marian Godină se luptă cu sistemul. Luni, acesta a povestit pe Facebook o întâmplare deloc haioasă, așa cum își obișnuise fanii. Godină povestește că a reținut permisul unui bărbat al cărui pasager era nimeni altul decât, așa cum s-a recomandat, „directoarea de la Crucea Roşie Braşov” care „colaborez cu şefii tăi”.

 

În urma acestei întâmplări, Godină a fost tras la răspundere de șefii săi.

 

Marți, acesta a postat pe contul său de Facebook o nouă postare extrasă din unul din capitolele din cartea sa în care vorbește despre chestorul Ioan Aron, șeful IPJ Brașov. Polițistul povestește despre primul impact pe care l-a avut în momentul în care și-a dat seama că povestirea lui a început să devină virală pe internet, dar relatează și momentul în care i-a fost închisă pagina de Facebook și cine a fost responsabil de acest lucru.

 

„Cei care mă urmăresc încă de la început, ştiu că pagina mea de Facebook, unde postasem vreo patru texte dintre cele incluse şi în cartea de faţă, a fost închisă pentru o zi, după care a fost redeschisă. Să vă spun cum a fost. Postasem câteva întâmplări de la serviciu şi îmi venise ideea să scriu o carte şi să o tipăresc într-un singur exemplar, pe care să îl citesc la bătrâneţe. Am intrat pe Facebook şi am observat că ecranul telefonului meu e roşu. La cererile de prietenie îmi apărea 1.3k şi nu ştiam ce înseamnă asta. Am realizat că erau 1 300 de cereri de prietenie şi nu înţelegeam cum se poate. Credeam că telefonul meu a luat-o razna.

 

A doua zi, am mers la serviciu, iar pe la ora 8, am fost sunat de şeful meu, care mi-a spus să merg la birou pentru că trebuie să mă prezint la inspectorul şef”, a scris Godină pe Facebook, referitor la șeful IPJ Brașov.

 

„Mă, dar acum fii sincer! Tu când citeşti comentariile ăstora, te exciţi? Uite ce te întreb eu… dar tu fii sincer! De câte ori ai citit comentariul ăsta de la asta, de zici tu că e scriitoare? Eu zic că l-ai citit de foarte multe ori acasă. Ia fii sincer, te masturbezi când citeşti comentarii de la femei?

 

Nu îmi venea să cred ce mi se întâmplă. Eram în stare de şoc şi nu-mi venea să cred ce aud. Iar el continua, având fundalul asigurat de râsetele celorlalţi prezenţi”, sunt dezvăluirile lui Godina despre limbajul şefului Poliţiei Braşov.

 

La finalul postării în care este prezentat capitolul referitor la acest subiect, polițistul Marian Godină are un mesaj direct pentru chestorul Ioan Aron.

 

„Domnule chestor IOAN ARON, știți că tata a plâns când a citit capitolul ăsta ieri și a aflat pentru prima oară ce mi-ați făcut în ziua aia? Aveți demnitatea și onoarea să recunoașteți că a fost exact așa cum am scris eu aici? Aveți curajul să negați?

 

 Câte exemplare din acea carte de doctorat, cu care vă lăudați, au fost vândute? Cine a cumpărat-o? Studenții pentru un punct în plus la notă? Nu pot afirma asta cu tărie, dar aș băga mâna în foc că e plagiată și tare mi-e că nu m-aș arde.

 

 De ce stă echipajul ăla de poliție zilnic pe str. Griviței, când e atâta nevoie de polițiști în tot orașul? Locuiți cumva în zonă și vă place să vedeți mașina de poliție acolo? De ce trebuie să stea un polițist zilnic să vă aștepte când veniți la muncă și să vă salute cu mâna la caschetă? Știți că în timp ce polițistul ăla vă păzește, la Biroul Tamponări se stă la coadă cu orele, pentru că e un singur lucrător? Cum ați gândit sistematizarea intersecției Nicolae Titulescu-Dimineții? Sau de fapt, ați gândit-o vreun pic? De ce spuneați după ce mi-am redeschis pagina, de față cu alți colegi, că nu ați vrea să fiți în pielea mea când voi fi prins luând mită 100 de euro? Aveți de gând să-mi înscenați ceva?”, a spus Marian Godină în finalul postării.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments