Trei studenți palestinieni și un basarabean învață meserie de la pompierii din Pașcani

0
180

Foto: NewsPascani.com

Patru studenți de naționalități diferite, învață cum să se lupte cu flăcările, alături de personalul de la subunitatea de Pompieri Pașcani. Este vorba de trei palestinieni și un moldovean, studenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București – Facultatea de Pompieri. 

 

Ei se află în stagiul de practică obligatoriu al studenților, înscriși în rândul celor din structurile MAI.

„În această perioadă, studenții din cadrul Facultății de Pompieri își desfășoară stagiul de practică în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, iar 4 dintre aceștia, de alte naționalități efectuează acest stagiu în cadrul subunităţii de Pompieri Pașcani. Este un stagiu de practică care se desfășoară conform planului de învățământ în fiecare an și îndeplinesc aceleași activități ca și ceilalți studenți din cadrul facultății”, a declarat pentru NewsPascani.com maior Silvia Bolohan, purtător de cuvânt ISU Iași.

 

Pe parcursul stagiului de practică, studenţii ofiţeri vor participa efectiv la intervenţii pentru a se familiariza cu toate aspectele misiunilor executate de personalul subunităţilor, respectiv cu activitatea din cadrul inspecției de prevenire.

 

Practica studenților Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie `Alexandru Ioan Cuza” se desfășoară conform planului de învățământ în două stagii, la sfârșitul fiecărui semestru al anului universitar în curs.

 

(Sursa: NewsPascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMorți suspecte pe bandă rulantă, în Rusia. Șeful Agenției Antidoping, infarct miocardic la nici două luni după demisie
Articolul următorVIDEO. GOL SENZAȚIONAL! Ar putea fi cea mai frumoasă reușită din 2016
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments