Fostul vicepreședinte al ASF, Daniel Tudor, reținut de procurorii DNA pentru luare de mită

0
64

Daniel Tudor, fostul preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, a fost reţinut joi la procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Daniel Tudor a fost citat la DNA în cursul dimineţii, potrivit unor surse judiciare, în calitate de suspect, într-un dosar de corupţie. El ar fi suspectat de luare de mită – aproximativ 300.000 de euro pentru a favorizarea unei bănci.

 

Fostul vicepreşedinte al ASF a fost audiat patru ore şi a ieşit încătuşat din sediul DNA. În acelaşi dosar au mai fost audiaţi fostul secretar general al Senatului, Ovidiu Marian, dar şi fosta soţie a lui George Daniel Tudor. La ieşirea de la DNA, ambii au precizat că nu au avut nicio legătură cu faptele de corupţie respective.

George Daniel Tudor a mai fost vizat acum doi ani într-un dosar care a cuprins câteva persoane din fosta conducere a ASF, acuzată că a intervenit ilegal la nişte controale desfăşurate la o societate de asigurări, pentru că în raportul final să nu iasă deficienţe grave.

Însă la trimiterea în judecată, DNA a luat decizia de clasare a cercetărilor faţă de Geroge Daniel Tudor, aşa că acesta a fost scos de sub învinuire.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments