Un pășcănean, la mâna judecătorilor ieşeni după ce a torturat doi frați timp de patru zile

0
124
FOTO: moldova24.info
Poză simbol
Un afacerist păşcănean cu metode de interlop este la mâna judecătorilor ieşeni. Mihai Boroianu (56 de ani) a aderat la grupul sucevean condus de Gheorghe Buruiană, zis Geo, din care mai făceau parte Dumitru Sorin Solomon, Cătălin Anghelina, Valentin Rusu şi Petru Oneaţă. Aceştia şantajau şi storceau de bani alţi afacerişti.

În noaptea de 31 octombrie 2010, Mihai Boroianu avea de gând să recupereze 5.000 de euro împrumutaţi fraţilor Teodor şi Cătălin C. El i-a chemat pe interlopi în ajutor, iar Oneaţă a fost cel cu care a stabilit cum se va acţiona. Apoi, Boroianu l-a sunat pe unul dintre fraţi, sub pretextul că îi va oferi o lucrare în domeniul construcţiilor. Aici l-a aşteptat Oneaţă, care s-a dat drept rus şi l-a târât în beci. Cum omul nu avea bani, l-a sunat pe fratele său. În loc să-l salveze, cel de al doilea datornic a devenit şi el prizonier în beci, transmite News Pascani.

Timp de aproape patru zile, fraţii au fost bătuţi şi ameninţaţi, fiind eliberaţi abia când mama lor a trimis banii, ridicaţi de Oneaţă şi Amariţei.

Acum, Boroianu a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii DIICOT, acesta fiind înregistrat la Tribunalul Iaşi. Judecătorii îl vor lua în discuţie pe 1 martie.

 

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIubitorii sportului minţii concurează pentru CUPA de IARNĂ a „MICULUI ŞAHIST”, la IULIUS MALL
Articolul următorAvocatul Poporului se implică în scandalul Antenelor: „…ar putea fi încălcată libertatea de exprimare”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments