Poliţistul Marian Godină îşi lansează, miercuri, o carte. Premierul Cioloş participă la lansare

0
147

 Premierul Dacian Cioloş va participa, miercuri, la lansarea cărţii poliţistului Marian Godină din Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, potrivit programului public furnizat de Guvern. Marian Godină este un poliţist din Braşov cu real talent de povestitor, care a captivat publicul pe Facebook cu poveştile sale pline de umor din trafic.  

Stilul său direct şi caustic i-a deranjat însă pe şefii direcţi, care – potrivit mărturiilor poliţistului – i-au cerut să-şi şteargă contul de Facebook. În ultima perioadă, Godină a început să dezvăluie tot mai multe nereguli din Poliţia Braşov, scrie hotnews.ro.

Polițistul Marian Godină a revenit, miercuri, cu dezvăluiri despre abuzurile de la IPJ Brașov. Godină povestește cum un coleg a fost certat pentru că a îndrăznit să amendeze un bărbat care se întorcea de la IPJ Brașov unde dusese brazi de Crăciun. După povestea cu directoarea de la Crucea Roşie, Poliţia a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov cu privire la situaţia semnalată de poliţist.

Astfel, poliţistul a relatat că şefii săi ar fi încercat să-l determine să renunţe la amendarea unui şofer după ce un politician local a făcut intervenţii la conducerea Poliţiei. Ulterior, Godină a remarcat că lucrarea de doctorat a şefului săi este plagiata.

În urma dezvăluirilor făcute de Godină pe Facebook, chestorul Ioan Aron, şeful IPJ Braşov, a depus cerere de pensionare. O altă victimă a lui Godina este Luana Minea, consilier judeţean PSD, cea pe care poliţistul a acuzat-o că a făcut presiuni asupra şefilor în scandalul permisului ridicat. Luana Minea a demisionat din Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică.

 

 

(Sursa: hotnews.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments