Femeie de 50 de ani, salvată de pompierii pășcăneni după ce a căzut într-o râpă de peste 20 de metri

0
88
Poză simbol
Operațiune de salvare ieri seară în albia pârâului Hăznășeni din suburbia Sodomeni. Un echipaj de la Secția de Pompieri Pașcani și altul de la Serviciul de Ambulanță au intervenit pe strada Izvoarelor pentru a scoate dintr-o râpă, adâncă de aproximativ 20 metri, o femeie în vârstă de 50 de ani.  Cel care a solicitat ajutorul autorităților este concubinul acesteia care încerca de asemeni să o scoată pe femeie, transmite News Pascani.

„În data de 22.02.2016, ora 20.03, Sectia de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, suburbia Sodomeni, str. Izvoarelor, pentru salvarea unei femei în vârstă de  50 ani dintr-un canal tehnologic. Persoana a fost preluată de echipajul S.A.J. Iasi și transportată la Spitalul Municipal Pașcani”, conform ISU Iași.

 

Pompierii pășcăneni au coborât cu o targă, după victima. Operațiunea s-a dovedit a fi una de succes. Victima a fost preluată ulterior de medicii de persoanlul SAJ primind îngrijiri medicale. Ulterior a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani pentru investigații suplimentare.

 

Pericolul de accidente din acea zonă a fost adusă la cunoștiința autorităților locale, da nimeni nu a fost interesat să intervină. La dezbaterea proiectului de buget și a listei de investiții un cetățean a solicitat luarea unor măsuri pentru protecția zonei podului de peste pârâul Hăznășeni. Acesta a spus că ar putea fi montată o mână curentă, pentru ca cetățenii să nu se mai expună pericolelor. “Sunt cel puțin două persoane și zece autoturisme care au căzut în râpă. Copiii trec la școală pe acolo, e pericol mare”,  spune atunci localnicul.

 

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments