Ministrul Sănătății: „S-a identificat cauza îmbolnăvilor copiilor din Argeș”

0
48

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, a anunțat că a fost descoperită cauza îmbolnăvirii în cazul bebelușilor din Argeș. 

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, a făcut joi o vizită la Spitalul „Marie Curie”, acolo sunt internați bebelușii cu sindrom hemolitic-uremic transferați de la Spitalul din Pitești. Ministrul a anunțat la finalul vizitei că, împreună cu echipa internaţională de medici, a fost identificata cauza îmbolnăvirii în cazul acestor copii. Este vorba despre o tulpină a bacteriei Escherichia coli, abreviată E. coli.

Ministrul Sănătăţii a mai spus că bebeluşii sunt mai bine. „Unul dintre copii a ieşit de la terapie intensivă, iar copilul internat aseară este tot la terapie intensivă, însă este mai bine”, a spus acesta.

Încă un copil cu suspiciuni de sindrom hemolitic-uremic va fi transferat, joi, la Spitalul Marie Curie din București. Este vorba de un copil de 11 luni care a fost internat anterior la  Spitalul Municipal Câmpulung Muscel. 

 

 

 

(Sursa: b365.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLocuri de muncă pentru ieșenii calificați în domeniul hotelier – gastronomic care doresc să lucreze în Germania
Articolul următorLocuri de muncă pentru ieșenii calificați în diverse meserii care doresc să lucreze în Germania
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments