VIDEO. ATENȚIE ȘOFERI: noi schimbări pentru fluidizarea traficului din Iași

0
62
FOTO: Adevărul
Poză simbol
Primăria Municipiului Iași anunță implementarea unor noi măsuri de fluidizare a traficului prin autorizarea priorității de dreapta sau afișarea de verde intermitent în patru intersecții din oraș.

 

În intersecția străzii Duca Vodă cu Bulevardul Socola se va introduce verde intermitent la semaforul de la ieșirea de pe str. Mitropolit Varlaam spre Bulevardul Socola.  În intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu strada Cucu se va introduce prioritatea de dreapta care va permite virajul către T. Vladimirescu și virajul dinspre str. Eternitate spre strada Cucu.

Și intersecția bulevardului Nicolae Iorga cu B-dul Socola va suferi modificări. Primăria a autorizat virajul la dreapta pe sensul dinspre Piața Nicolina către Bulevardul Socola spre Bucium, dinspre strada Primăverii spre Podu Roș și spre Nicolae Iorga dinspre Bulevardul Socola.  ”Existența a trei benzi de circulație în zonele menționate permite aceste modificări” a susținut într-o conferință de presă Mihai Chirica.

 

Pe strada Mitropolit Varlaam spre B-dul Nicolae Iorga s-a autorizat reintroducerea virajului de dreapta spre piața Nicolina, iar în zona centrală se va introduce verde intermitent pe B-dul Independenței la ieșirea dinspre str. G. Enescu spre Tg. Cucu.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments